Désirée Wijma 

Ik heb een 5-jarige conservatorium gevolgd aan het Hilversums conservatorium en ben afgestudeerd in 1980. 

Tijdens mijn studie heb ik vioolmethodiek gestudeerd bij Coosje Wijzenbeek. Ik ben bevoegd docente met een zeer ruime ervaring in het geven van lessen zowel aan kinderen als aan volwassenen. Diverse vioolleerlingen zijn inmiddels opgeleid tot goede violisten.

Tevens speel ik in diverse bezettingen, waaronder als altvioliste in de Gooisch Begeleidingskwartet, Gooisch begeleidings Orkest en het strijkorkest de Vegas Strings, welke ik samen met Pieter van den Dolder opgericht. 

Ik ben aangesloten bij de ESTA ( European String Teachers Association)

Sinds 2017 ben ik dirigent van Zanggroep Allure. 

 

Anja van den Bedum 

Anja van den Bedem kreeg haar eerste dwarsfluitles op 8-jarige leeftijd in Franeker. Al snel belandde ze in het plaatselijk harmonieorkest en vanaf dat moment wist ze al dat ze verder wilde in de muziek. In 1993 behaalde zij haar diploma’s Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Stedelijk Conservatorium te Amsterdam.
Naast het lesgeven verleent Anja haar medewerking bij diverse muzikale activiteiten. Zo begeleidt zij diverse koren, speelt projectmatig bij diverse orkesten en ensembles en vormt met een pianiste het duo Muzette.